Workshops och event

Yin yoga retreat med Rebecca Rissel

                                           lördag 10 april kl 14:00-16:30

 Varmt välkommen till en härlig eftermiddag med Chakra balanserande Yin Yoga kombinerat med meditation och Yoga Nidra.

 

Om du känner att du saknar kraft och energi eller känner en allmän känsla av obalans kan du behöva jobba med dina chakran och ditt energisystem.

 

Ge dig själv en härlig eftermiddag på mattan, som kommer ge din kropp och ditt sinne en total avslappning och reboost. Vi börjar med en lugn chakrabalanserand yin yoga, där vi jobbar med bindväven med hjälp av bolster och kuddar, samtidigt som vi balanserar vår energi i kroppen med hjälp av andningsövningar och mjukgörande rörelser, kombinerat med meditation.

 

Efter yogapasset bjuder vi på Raw Food fika och avslutar sedan med en välgörande Yoga Nidra (yogisk sömn). Yoga Nidra är ett kraftfullt verktyg där du kan jobba med dina egna mål och intentioner (Sankapla), i kombination med att vara oerhört stressreducerande och läkande för både kroppen och hjärnan.

 

Yin Yoga och Yoga Nidra är vetenskapligt bevisat oerhört läkande former av yoga, som passar väldigt bra för dig som behöver få ett energitillskott eller behöver komma ner i kroppen och släppa taget om sinnet.

499 kr

boka knapp.jpeg

OBS !  Bokningen är bindande återbetalning sker ej oavsett orsak. Begränsat antal platser.

Boka_tid_Gron.jpeg
Sisjö yoga center
Datavägen 10C
436 32 Askim
0733338070
Följ oss på sociala medier
  • Facebook Social Ikon
Var uppdaterad med våra nyhetsbrev
Icon made by  Freepik on www.flaticon.com
©  2018 Sisjö yoga center AB, Datavägen 10C, 436 32 Göteborg