Workshops och event

Healing yoga workshop med Rebecca Rissell

                                           datum kommer

Varmt VÄLKOMMEN till en härlig Healing Yoga eftermiddag med Chakra balanserande Yin Yoga kombinerat med kortare meditation och Yoga Nidra (Yogisk sömn).

 

Om du känner att du saknar kraft och energi eller känner en allmän känsla av obalans kan du behöva jobba med dina chakran och ditt energisystem.

 

Ge dig själv en härlig eftermiddag på mattan, som kommer ge din kropp och ditt sinne en total avslappning och reboot. Vi börjar med en lugn chakrabalanserand yin yoga, där vi jobbar med bindväven med hjälp av bolster och kuddar, samtidigt som vi balanserar vår energi i kroppen med hjälp av andningsövningar och mjukgörande rörelser.

 

Efter yogapasset bjuder vi på Raw Food fika och avslutar sedan med en välgörande Yoga Nidra (yogisk sömn). Yoga Nidra är ett kraftfullt verktyg där du kan jobba med dina egna mål och intentioner (Sankapla), i kombination med att vara oerhört stressreducerande och läkande för både kroppen och hjärnan.

 

Yin Yoga och Yoga Nidra är vetenskapligt bevisat väldigt läkande former av yoga, som passar väldigt bra för dig som behöver få ett energitillskott eller behöver komma ner i kroppen och släppa taget om sinnet.

 

Inga förkunskaper krävs - passar alla åldrar och kroppstyper.

kostnad 300 kr betalas med swish på plats

Obs! Miniretreat med Sari ligger under fliken kurser

boka knapp.jpeg

Shamansk trum meditation

              lördag 10 oktober kl 16-17:30

                       350 kr betalas med swish på plats

Välkommen till en spännande meditation där vi använder trumman som hjälper din hjärna att komma till en frekvens av meditation.

Syftet med denna meditation är att höja din energi att bli mer ljus vilket ger hälsa och harmoni i kropp och själ .

Meditation stärker även immunförsvaret, påverkar positivt dina telomerer som har med åldrande att göra, du tar även bättre beslut och har lättare att koncentrera dig och ha fokus

Denna meditation är för dig som är redo att höja dina energier

Boka_tid_Gron.jpeg
Sisjö yoga center
Datavägen 10C
436 32 Askim
0733338070
Följ oss på sociala medier
  • Facebook Social Ikon
Var uppdaterad med våra nyhetsbrev
Icon made by  Freepik on www.flaticon.com
©  2018 Sisjö yoga center AB, Datavägen 10C, 436 32 Göteborg